Info vedr. afhentning
Ridehuskort
Beskrivelse
Ridehuskort er til rytteren med én hest/pony. Her følger kortet hesten, og den kan komme og benytte HVRs faciliteter med en eller flere ryttere der skal være medlem af klubben.

Husk at kontrollere at hestens navn kommer på listen over betalte ridehuskort.
Det er Rytterens eget ansvar at kunne fremvise gyldig kvittering for betaling af ridehuskort. Kan kvittering ikke fremvises og er hestens navn ikke er på listen, vil man blive bedt om at forlade stedet.
Rytterkort
Beskrivelse
Rytterkort er til rytteren med flere heste. Her følger kortet rytteren, og rytteren kan komme og benytte HVRs faciliteter med op til 5 forskellige heste/ponyer pr. dag.
Rytteren skal samtidig være medlem af klubben.

Husk at kontrollere at rytterens navn kommer på listen over betalte ridehuskort.
Det er Rytterens eget ansvar at kunne fremvise gyldig kvittering for betaling af rytterkort. Kan kvittering ikke fremvises og er rytters navn ikke er på listen, vil man blive bedt om at forlade stedet.
Kombikort
Beskrivelse
Kombikort er til rytteren med flere heste. Her følger kortet rytteren, og rytteren kan komme og benytte HVRs faciliteter med op til 1 forskellig hest/pony pr. dag.
Rytteren skal samtidig være medlem af klubben.

Det er Rytterens eget ansvar at kunne fremvise gyldig kvittering for betaling af kombikort. Kan kvittering ikke fremvises og er rytters navn ikke er på listen, vil man blive bedt om at forlade stedet.
Leje af rideskolehest/-pony
Beskrivelse
Når der startes udv. klubstævner på HVR eller klubstævner i andre rideklubber på en rideskolehest, skal der betales leje af rideskolehesten/-ponyen.

Starter man klubbens egne klubstævner: 50 kroner pr dag ekvipagen starter

Starter man rideskolehesten/-ponyen i andre klubber: 120 kroner pr dag ekvipagen starter
Træpiller
Beskrivelse
Ved køb af ekstra træpiller til boksen, printes kvittering for betaling ud og afleveres til personale eller bestyrelsesmedlem, der kan udlevere en sæk med træpiller.