Introduktionskursus d. 19-11-2017
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Nye retningslinjer for opskrivning på venteliste, holdskifte og opstart til ridning på HVR

For at opstart og holdskift på HVR skal blive en god og sikker oplevelse for alle, gælder fremover følgende retningslinjer.

For nye ryttere på HVR: For at blive skrevet op på ventelisten kræver det, at man har deltaget i et introduktionskursus. Det er ikke muligt at blive skrevet på ventelisten, før man har deltaget i dette. Opskrivning varetages af HVR og koster et engangsbeløb på 50 kr. pr. liste, man skrives op på. Er der plads på det ønskede hold, kan man træde direkte ind på holdet efter endt introduktionskursus uden ekstra omkostninger."

For nye ryttere der allerede står på venteliste: Alle skal deltage på introduktionskursus for at beholde pladsen på ventelisten. Man skal deltage på et af de 3 næste kurser, ellers vil man blive slettet fra ventelisten.

Introduktionskursus Kurset afholdes 3. søndag i hver måned. Her vil blive gennemgået omgang med hesten, strigling, opsadling, hvordan man trækker hesten under ridning, retningslinjer for HVR mm. For ryttere, der allerede kan ride, vil der blive en kort ridesession, så vi sikrer os, at nye ryttere bliver skrevet op på hold med det rigtige niveau. Prisen for kurset er 200 kr. pr. elev. Forældre/hjælper deltager gratis sammen med eleven.

I forbindelse med kurset vil man i samarbejde med klubbens repræsentant beslutte, hvilke hold man skrives op til.

Tilmelding til introduktionskursus

· Opret en profil på klubmodul brug linket "tilmelding" på www.hvr-rideklub.dk

· Tilmeld arrangementet introduktionskursus på den ønskede dato

· Prisen på 200 kr. for kurset betales med kort ved tilmelding