Udv. D-stævne med klubmesterskab

Husk at angive program/højde i bemærkningen på klubmodul!

Alle som starter for HVR skal hjælpe minimum 2 timer under stævnet og med at sætte baner op og tage ned (springryttere fredag+lørdag, dressurtyttere lørdag+søndag). Hvis dette ikke indfries, uden forudgående aftale med sportsudvalget, kan ens start blive trukket uden refusion af startgebyr. Det er tilladt at sende en repræsentant (forældre, søskende m.fl.)

Tilmeldingsfristen er torsdag den 14. september 2017.

I det omfang programmet tillader det, kan der efteranmeldes frem til torsdag d. 21. september kl. 18.00 i dressur og frem til en time før klassens start i springning.
Efteranmeldelser skal ske via staevne@hvr-rideklub,dk

Ved rettidig framelding (for dressur senest torsdag d. 21. september kl. 18.00, for spring fredag d. 22. september kl 18.00) kan man ved at henvende sig i sekretariatet under stævnet få returneret 50 % af indbetalt indskud.

DRF´s reglement er gældende.
Hvor ikke andet er nævnt gælder DRF’s OUT-regler

Indskud:
Spring:
Sløjfeklasser: 80 kr. pr start – efteranmeldelse 120 kr.
KlubMesterskab: 160 kr. pr start – efteranmeldelse 240 kr.

Dressur:
Alm. Klasser: 100 kr. pr start – efteranmeldelse 200 kr. i dressur
KlubMesterskab: 160 kr. pr start – efteranmeldelse 320 kr. i dressur

Leje af rideskolehest: 50 kr. pr. dag

Ekvipagen må starte 2 gange i samme klasse undtaget i mesterskabsklasserne. Dog skal det være 2 forskellige programmer i dressur.

Rytter information:
Vi forbeholder os retten til at sammenlægge eller aflyse klasser med mindre end 4 tilmeldinger.
Eventuelle restancer skal betales inden start.
Kontakt vedr. stævnet på mail: staevne@hvr-rideklub.dk
Telefon er KUN til AKUTTE TILFÆLDE

Der kan maximalt være 250 starter lørdag og 120 søndag, efter først-til-mølle princippet, dog har HVR-ryttere førsteprioritet.

Sekretariatet er åben for henvendelser fra 1 time før første start begge dage til 30 min. efter sidste start.

Startlister:
Kan ses på DRF Live fra mandag den 18.september på: http://live.rideforbund.dk/

Program, startlister, tidsplan samt resultatlister opdateres løbende via DRF LIVE.

Cafeteria:
Vores cafeteria er åbent under stævnet, dog lukkes ned ca. 30 min. før sidste start.

Øvrigt:
Hunde: Det er tilladt at medtage hund, såfremt denne holdes i snor.

Al færdsel på Ride centeret foregår på eget ansvar. HVR påtager sig intet ansvar for sygdom, ulykker, tyveri el. lign. på hest, rytter eller materiel under stævnet såvel som under ud- og hjemtransport.

HVR ryttere:

KLUBMESTERSKAB:
Bestemmelser for klubmesterskab kan ses på klubbens hjemmeside:

Dressur:
Rideskoleryttere skal tilmelde sig og ønske 3 heste/ponyer når de melder til (via Klubmodul). Ryttere, der starter klubmesterskab, har første prioritet. Husk at skrive klasse og program. De vil herefter blive fordelt i samarbejde med ridelærerne. I tilfælde af at hesten bliver skadet, vil der ikke være garanti, men vi vil forsøge at finde en reserve hest. Lykkes dette ikke gælder samme regler for refusion af startgebyr som for alle andre ryttere. Dog vil man få refunderet det fulde beløb for leje af hest.

Spring:
Rideskole-springryttere skal tilmelde sig og ønske deres faste springhest via Klubmodul. Husk at skrive klasse og højde. I tilfælde af at hesten bliver skadet, bliver der ikke uddelt en reserve hest. I dette tilfælde gælder samme regler for refusion af startgebyr som for alle andre ryttere. Dog vil man få refunderet det fulde beløb for leje af hest.

16.09.2017
23.09.2017 kl. 08.00 - 24.09.2017 kl. 21.00